Ontharen bij Studio B-Unique Waddinxveen - De NagelStudio voor Waddinxveen- Boskoop-Zevenhuizen-Moerkapelle-Gouda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontharen bij Studio B-Unique Waddinxveen

BehandelingenBij Studio B-Unique Waddinxveen is het mogelijk je te laten ontharen door middel van wax/hars. Een kwalitatief goede methode die misschien niet geheel pijnloos is als je dit nooit gedaan hebt. Ben je hier onzeker over, dan kunnen we dit uiteraard proberen op een klein stukje lichaamsdeel. Het voordeel is wel dat de haartjes over het algemeen dunner terugkomen en het in het vervolg minder pijnlijk is. Uiteraard doen we ook de Brazilian Wax bij de dames, mannen kunnen tevens ook terecht om hun rug of overtollig borsthaar te laten verwijderen.

Bij Studio B-Unique staan hygiëne en professionaliteit voorop!

De Wax/Hars kan overal op het lichaam aangebracht worden, zoals gezicht (o.a. wenkbrauwen, bovenlip, kin en kaaklijn), oksels, bovenbeen, onderbeen, rug, borst, armen, billen, bikinilijn enz.


Voorbereiding
Let er op dat de haarlengte van het te ontharen gedeelte minimaal een halve centimeter moet zijn om goed te kunnen Waxen/Harsen.
Zorg ervoor dat je geen bodylotion of andere cosmetica gebruikt voor je behandeling. Dat kan er namelijk voor zorgen dat de Wax/Hars niet voldoende aan de haren hecht waardoor deze niet goed verwijderd kunnen worden.
Heb je een huidaandoening, allergie of gebruik je antibiotica, laat dit dan even weten want waarschijnlijk is dit dan niet geschikt voor je.


Behandeling
De eerste stap is de huid en haren voor te bereiden door middel van Pre Wax. Dit is een lichte antiseptische reinigende spray, heerlijk geurend met essentiële olie van citroen en groene thee. Speciaal ontwikkeld om de huid vetvrij te maken, te ontdoen van deodorant en make-up voor de Wax/Harsbehandeling.
Vervolgens gebruiken we talkpoeder zodat de wax/hars niet aan de huid blijft plakken en zich alleen aan de haren hecht.
De Wax/Hars wordt aangebracht in de richting van de haargroei op de te behandelen huid en vervolgens er tegen de haargroei er van afgetrokken.
Het zou pijnlijk kunnen zijn als je dit voor de eerste keer gaat doen. Maar de manier en snelheid waarop de Wax of Hars verwijderd wordt, is zeer belangrijk om de pijn zo minimaal mogelijk te maken.


Nabehandeling
Na de behandeling is het mogelijk dat er sporen van Wax/Hars achterblijven op de huid.
Deze sporen worden verwijderd met behulp van een speciale After Wax die de huid verkoelt en verzorgt na het Waxen/Harsen.Brazilian Wax
De Brazilian wax is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en de intieme delen deze wordt veel toegepast in Brazilië en de VS.

Ik maak hiervoor gebruik van Brazilian hot filmwax die zeer geschikt is voor het harsen volgens de Braziliaanse stijl. Brazilian wax heeft een laag allergie risico. Deze Brazilian wax is geformuleerd voor betere hechtkwaliteiten op dicht en weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax koelt snel af en geeft hierdoor een hoger comfort. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu