CND Shellac bij Studio B-Unique Waddinxveen - De NagelStudio voor Waddinxveen- Boskoop-Zevenhuizen-Moerkapelle-Gouda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

CND Shellac bij Studio B-Unique Waddinxveen

BehandelingenShellac gel polish is een combinatie van nagellak en gel in één product. Deze combinatie zorgt voor de perfecte kleur en een lang blijvende glans die minstens 14 dagen goed blijft.


Eigenschappen van CND Shellac
Geeft de perfecte glans en kleur, blijft gegarandeerd 14 dagen mooi, heeft geen droogtijd, krast niet, bied een bescherming aan je nagels en is eenvoudig te verwijderen. Creative Nail Design is wereldwijd één van de grootste en beste leverancier op het gebied van gellak.


Aanbrengen van CND Shellac

De nagels en nagelriem worden voorbehandeld, vervolgens wordt de CND Shellac UV Base Coat aangebracht en gaat even onder de UV lamp.
De CND Color Coat wordt de eerste keer aangebracht en deze laten we uitharden onder de UV lamp vervolgens herhalen we deze stap nogmaals.
CND Shellac Top Coat wordt aangebracht en uitgehard. Het plaklaagje wat achterblijft wordt gereinigd en de nagel en nagelriem worden verzorgd met nagelriemolie.


Verwijderen van CND Shellac
Het verwijderen van CND  Shellac is zeer eenvoudig en snel toe te passen. De nagels worden met wraps ingebonden en blijven 10 a 12 minuten om. Vrijwel met één beweging wordt de oude Shellac laag verwijderd en de nagels zijn  weer gereed voor een andere kleur.


Voor wie is CND Shellac geschikt
Shellac nail polish kan door iedereen gebruikt worden. Voor de moderne vrouw waar alles van verwacht wordt is het zeker de perfecte oplossing.  Voor mooie nagels waar je 14 dagen geen omkijken naar hoeft te hebben.

Ook op gel en acrylnagels kan er CND Shellac aangebracht worden!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu